Doorgaan naar inhoud
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
✓ Discreet verpakt en snel bezorgd
Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Voor Vrouwen?

Wat Zijn De Beste Seksspeeltjes Voor Vrouwen?

De beste seksspeeltjes voor vrouwen komen van ver – en hebben veel mensen doen komen – van het begin van vibrators op stoom en rubberen dildo’s. Het is altijd een grotere categorie geweest dan het equivalent voor mannen. (Hoewel een blik op de beste seksspeeltjes voor mannen toont dat dat recent aan het veranderen is.) Het kan moeilijk zijn voor beginners om exact te weten welke speeltjes voor volwassenen je de eerste keer best koopt, of je nu voor jezelf of voor een partner shopt.

Seksuele dapperheid

Voor mannen kan het ook moeilijk zijn om jezelf te confronteren met je eigen ongemakkelijkheid over seksspeeltjes, je bent onzeker over je seksuele dapperheid, of maakt je zorgen dat je verslagen wordt door een vibrator. Maar het is belangrijk om te weten dat een seksspeeltje niet kan knuffelen met je partner, of vuile complimenten in haar oor kan fluisteren, of exact weet hoe ze aangeraakt wil worden – dus het is beter dat je je seksspeeltjes ziet als je bondgenoten, niet je tegenstanders, in de strijd om plezier en zelfzorg.

Satisfyer Endless Fun Multi Vibator
Satisfyer Endless Fun Multi Vibator

Het orgasmegat

Omdat het “orgasmegat” nog steeds zo groot is: heteromannen zeggen dat ze tijdens seks veel meer en consistenter klaarkomen dan hetero vrouwen, vooral omdat de grootste plezierbron bij vrouwen – de clitoris – bijna volledig genegeerd wordt in typische heteroseksuele penis-in-vagina seks.

Maar het goede nieuws is dat seks zo veel meer kan zijn dan tab A in gleuf B steken, vooral eens je andere hulpmiddelen dan diegene tussen je benen begint te gebruiken. Tegenwoordig is glijmiddel of een koppel vibrator of zelfs een prostaat massager in je nachtkastje gewoon een teken dat je je goed wil voelen – het is een van de dingen die je kan kopen tegenwoordig. Omdat seks voor iedereen plezieriger is als iedereen plezier heeft, weet je wel? Dus hier zijn enkele van de beste seksspeeltjes voor vrouwen en mensen met vulva’s.

Soorten Seksspeeltjes voor Vrouwen

Terwijl er ontelbare soorten seksspeeltjes zijn, zijn er een paar belangrijke categorieën om te onthouden als je op zoek gaat naar seksspeeltjes voor vrouwen.

Clitoris vibrators

De clit is het belangrijkste deel van de vrouwelijke anatomie op vlak van plezier en orgasme, dus het is logisch dat veel speeltjes gericht zijn op het plezieren ervan. Je kan vrijwel elke vibrator op de clit gebruiken, maar als je specifiek op zoek bent naar een voor dit doel, zal een clitoris vibrator vaak het beste werken, vooral als je het tijdens penetratieve seks wil gebruiken.

Luchtdruk vibrators

Luchtdruk vibrators zijn een nieuwere categorie van speeltjes met de focus op de clitoris, die ritmische pulsen van lucht gebruiken om de clit handenvrij te stimuleren. Het is een gevoel dat je moet voelen om te begrijpen; sommige mensen zeggen dat het voelt zoals goede orale seks, terwijl anderen zeggen dat het meer een zuigend of tikkend gevoel is.

Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation

Tarzan vibrators

Interne erogene zones zoals de G-spot kunnen ook genieten van vibratie! Een inbrengbare Tarzan vibrator zal een langere Schacht hebben dan een clitorisvibrator, en kan een opwaartse curve hebben die zich richt op de G-spot. Je kan een interne vibrator op zichzelf gebruiken, of het combineren met een clitorisspeeltje voor explosieve gecombineerde orgasmes.

Magic Wand vibrators

Terwijl de Magic Wand Vibrators met een ronde kop origineel ontwerpen en gemarket waren als “lichaamsmassagers”, zijn veel mensen er fan van omdat ze de kracht nodig hebben (of willen) om klaar te komen. En natuurlijk kan je ze ook gebruiken voor een echte lichaamsmassage als de mood er is!

Erovibes Alexis Magic Wand Massager 30 cm
Erovibes Alexis Magic Wand Massager 30 cm

Dildo’s

Voor diegenen die van penetratie houden, zijn er verschillende soorten dildo’s om te verkennen. Sommigen zijn realistisch (m.a.w. zoals een penis), terwijl anderen er abstracter uitzien, sommige zijn squishy, gemaakt uit zacht silicone, terwijl anderen gemaakt zijn uit glas, metaal, keramiek of hout; sommigen zijn ontworpen om specifieke zones te stimuleren, zoals de G-spot, terwijl anderen meer zijn om gewoon het gevoel van gevuld te worden te simuleren.

Anale Toys

Hoewel cisgender vrouwen geen prostaat hebben, zijn er nog steeds veel zenuweinden in en rond de anus die ervoor zorgen dat het een plezierige zone is voor veel vrouwen. Anale Toys zoals buttplugs, anale kralen en anale vibrators zijn slechts een paar of de beschikbare opties op de markt.

Vorig artikel Wat Voor Seksspeeltjes heb Je?
Volgend artikel Welke Vibrator Voor Beginners?